9/9:  Kreativt möte på Saga!

På söndag den 12/9 kl 17 träffas vi i Kulturhuset Saga för kreativa samtal om vad vi kan fylla huset med för olika verksamheter. Kom med dina idéer och delta i öppen brainstorming! Självklart ordnar vi lite fika!
Det kan också vara kul att se huset i sin nya skepnad invändigt. Vi har målat om hela övervåningen och renoverat belysningen i hela huset. Flera rum har nu dimbar belysning. Bion är igång. Visst återstår det en del att göra, men …
Varmt välkommen!

15/8:  Nu laddar vi för filmfestival på Saga!

Välkommen på liten filmfestival i Saga Kulturhus & Bio 3-5 september 2021!
Temat för helgen är: “Det sköna och spännande med att vara människa”

Under helgen visar vi fem filmer:
Fredag 3/9 kl 18.30 Minari
Lördag 4/9 kl 15 Nomadland, kl 18.30 The man who sold his skin
Söndag 5/9 kl 15 Apstjärnan (barnfilm), kl 18.30 En runda till
Biljettpris 100 kr/film, eller filmpass för alla helgens filmer 300 kr.
Eftersamtal för dem som vill diskutera filmen, vi ses på cafeet på plan 2 direkt efter filmen.
Övriga saker kommer också att hända i huset, Café med fika och enkel mat. Barnklädesbytardag. Konstutställning.
Prova-på-drejning i Karin Langhards  keramikverkstad: 4/9 kl 13.30, 5/9 kl 13.30, kostnad 50 kr/person. Vill man behålla sina skapelser kostar det 50 kr/grej.
Vi ses i Saga!
Obs!
Vi påminner om att vi fortfarande är mitt i en pandemi:
Kom i god tid för att undvika trängsel.
Kö utanför Saga, med insläpp.
Två sittplatsers mellanrum mellan olika sällskap.
Maxsällskap om åtta personer bredvid varandra.
Stanna hemma om du har symtom.
Tvätta händerna, handfat med tvål och handsprit finns.
Om var och en tar ett personligt corona-ansvar, får vi tillsammans en trygg festivalhelg!